Machines

Catalogus

Inloggen zakelijke klanten

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag:
07:00 - 17:00 uur

Op afspraak:
Bel 0592- 744076
voor het maken van een afspraak

Winkel adres:
Panderpad 2
9461 GZ
Gieten

  • Meer dan 500 kwaliteitsproducten
  • Gebruikservaring dus productkennis
  • Verzendig binnen 3 werkdagen
  • Alles op voorraad
  • Afhalen mogelijk in onze winkel in Gieten


... en we hebben de koffie altijd klaar staan!

Aanbiedingen

Tags

Machines

Voor elke klus het juiste gereedschap

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van machines!

Bij Noordkoop verkopen we een breed assortiment scherp geprijsde machines: van grasmaaiers tot houtklovers en van heggenscharen tot verticuteermachines. Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht voor het aanschaffen van tuingereedschap en machines. Wij verkopen onder andere de merken Weibang, Wolff, Hitachi en Billy Goat.

Doordat wij zelf ook met de machines werken, kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van het juiste gereedschap! Ook voor service na de aankoop en het onderhoud van uw apparaten bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt de producten bij ons in de winkel kopen, maar u kunt ze natuurlijk ook meteen in de webshop bestellen. Na betaling versturen wij het artikel binnen 3 werkdagen!

Contact

Wilt u meer informatie of advies over de aanschaf van tuingereedschap en machines? Onze winkel is van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Buiten deze tijden kunt u bellen met telefoonnummer 0592 744 076 om een afspraak te maken. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Machines  Er zijn 38 producten

per pagina
Toont 1 - 21 van 38 items
Toont 1 - 21 van 38 items