Meststoffen, Potgronden en Zaden

Catalogus

Inloggen zakelijke klanten

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag:
07:00 - 17:00 uur

Op afspraak:
Bel 0592- 744076
voor het maken van een afspraak

Winkel adres:
Panderpad 2
9461 GZ
Gieten

  • Meer dan 500 kwaliteitsproducten
  • Gebruikservaring dus productkennis
  • Verzendig binnen 3 werkdagen
  • Alles op voorraad
  • Afhalen mogelijk in onze winkel in Gieten


... en we hebben de koffie altijd klaar staan!

Aanbiedingen

Tags

Meststoffen, Potgronden en Zaden

Producten voor het onderhouden van uw tuin

Specialist in hoveniers bokashi!

Noordkoop is specialist in hoveniers bokashi: hiermee behandelt u groen met als resultaat dat er na 6 weken weinig tot geen onkruid meer is. Eigen Huis en Tuin heeft aandacht besteed aan onze zelfontwikkelde bokashi. Hiernaast verkopen wij organische meststoffen van het ...

Producten voor het onderhouden van uw tuin

Specialist in hoveniers bokashi!

Noordkoop is specialist in hoveniers bokashi: hiermee behandelt u groen met als resultaat dat er na 6 weken weinig tot geen onkruid meer is. Eigen Huis en Tuin heeft aandacht besteed aan onze zelfontwikkelde bokashi. Hiernaast verkopen wij organische meststoffen van het merk Innogreen. Deze meststoffen spoelen de bodem niet uit en houden het bodemleven in stand. De meststoffen zijn voor verschillende soorten begroeiing te gebruiken: van haag tot border en van moestuin tot kwekerij.

Bent u op zoek naar een grondverbeteraar? Wij verkopen Compo Sana voor zuurminnende en normale planten. Tevens verkopen we zeewierkalk van het merk Mertens en potgrond van het merk AS Excellent.

Cacaodoppen, boomschors of turf strooisel nodig? Ook voor deze producten voor tuinonderhoud bent u bij Noordkoop aan het juiste adres!

Bestelt u het product in de webshop? Na betaling versturen wij het artikel binnen 3 werkdagen!
h2>Contact

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud producten? Onze winkel is van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Buiten deze tijden kunt u bellen met telefoonnummer 0592 744 076 om een afspraak te maken. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer

Meststoffen, Potgronden en Zaden  Er zijn 36 producten

per pagina
Toont 1 - 21 van 36 items
Toont 1 - 21 van 36 items