Over ons

Noordkoop

Noord|Koop is een handelsorganisatie opgericht in 2010 door drie compagnons. Na eerst heel klein begonnen te zijn, is er sinds begin 2014 naast deze webwinkel een echte winkel aan de Panderpad 2 te Gieten. Daarnaast zijn er twee vertegenwoordigers actief die (potentiële) klanten bezoeken. 

In de ruim opgezette winkel annex showroom voor onze webartikelen is een uitgebreid assortiment professioneel gereedschap en aanverwante artikelen van louter topmerken te vinden. Tuingereedschap en -machines, professionele boor- en andere machines, werkkleding en -schoeisel, persoonlijke bescherming, veiligheidsmaterialen, brandblussers, bevestigingsmaterialen, brandstoffen, zaden, meststoffen en bestrijdingsmiddelen.

Kortom: alles voor de vakman. Die vindt er geen standaard doe-het-zelf-artikelen, maar alleen het beste. De merken die worden gevoerd zijn onder meer Husqvarna, Hitachi, Adler, Keyang, Kress en Croford.


En dat beste hoeft verrassend genoeg niet echt duur te zijn, zo blijkt uit de prijslijsten. Daarmee is de winkel niet alleen geschikt voor hoveniers, agrariërs en professionele klussers, maar ook voor particulieren die graag werken onder het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Zij zullen verrast worden door de scherpe prijzen. En dan is het prettig werken met topmerken. 

Noordkoop is van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur open. Op onze website kunt u natuurlijk altijd terecht.
Ook voor een afspraak met een van de beide vertegenwoordigers om bij u langs te komen kunt u met ons bellen. 0592- 744076

 

Ons team

De winkel wordt gerund door Hans Rozenveld en Hendrik Martens. Zij geven de klant graag een goed advies. Ze kunnen dat als geen ander, want ze kennen de dagelijkse praktijk van het vak binnen hun andere bedrijf Rozenveld Hoveniers, dat even verderop is gevestigd.

De beide vertegenwoordigers zijn Bert Bouwman en Jan Mulder