Handelsonderneming Noordkoop heeft een nieuwe winkel geopend in Gieten. De winkel is te vinden aan de Bloemakkers 9, het pand waar voorheen Slapen & Co in zat, rechts van Zeldenrust Sierbestrating.

In de ruim opgezette winkel is een uitgebreid assortiment professioneel gereedschap en aanverwante artikelen van louter topmerken te vinden. Tuingereedschap en -machines, professionele boor- en andere machines, werkkleding en -schoeisel, persoonlijke bescherming, veiligheidsmaterialen, brandblussers, bevestigingsmaterialen, brandstoffen, zaden, meststoffen en bestrijdingsmiddelen.Kortom: alles voor de vakman. Die vindt er geen standaard doe-het-zelf-artikelen, maar alleen het beste. De merken die worden gevoerd zijn onder meer Husqvarna, Hitachi, Adler, Keyang, Kress en Croford.

En dat beste hoeft verrassend genoeg niet echt duur te zijn, zo blijkt uit de prijslijsten. Daarmee is de winkel niet alleen geschikt voor hoveniers, agrariërs en professionele klussers, maar ook voor particulieren die graag werken onder het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Zij zullen verrast worden door de scherpe prijzen. En dan is het prettig werken met topmerken. 

De winkel wordt gerund door -van links naar rechts op de foto- Hans Rozenveld, Hendrik Martens en Jan Rozenveld. Zij geven de klant graag een goed advies. En zij kunnen dat als geen ander, want zij kennen de dagelijkse praktijk van het vak, binnen hun andere bedrijf Rozenveld Hoveniers, dat even verderop is gevestigd.

Noordkoop is van donderdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur open en van maandag tot en met woensdag na een telefoontje: 06-54770682.